GluKoMix

65,95 239,95 

Criollo GlukoMix on glukosamiini- ja kondroitiniisulfaattivalmiste hevosille, täydennysrehu nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille hevosille Criollo GluKoMix on oivallinen lisä ruokintaan.

Criollo GluKoMix on saavuttanut suuren suosion ja asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä sen tehokkuuteen ja vaikutukseen hevosiinsa – onhan se täyttä tavaraa, siinä on vain glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia – ei mitään täyteaineita!

Ei dopingvaroaikaa.

Glukosamiinia 95 % eli 950 000 mg/ kg

Kondroitiinisulfaattia (yli 90 %:sta) 5 % eli 50 000 mg/ kg

Käyttöohje:

Annostus päivittäin, sekoitetaan rehuun, hevonen (500 kg), 1½ mittalusikallista (mitta 10 g ~ 15 ml)

CRIOLLO-NIVELHOITOTUOTTEET EIVÄT SISÄLLÄ MITÄÄN SEURAAVISTA TÄYTEAINEISTA:

glukoosi = rypälesokeri
fruktoosi = hedelmäsokeri
laktoosi = maitosokeri
dekstroosi = D-glukoosi (rypälesokeri)
inuliini = hedelmäsokerista muodostunut varastopolysakkaridi
maltodekstriini = tärkkelys
maissitärkkelys
palatinose = hiilihydraatti
viherjauho
vehnänlese
riisilese
riisijauho
Criollo GluKoMix sisältää ainoastaan todella niveliin vaikuttavia aineita!

Glukosamiini on nivelissä luonnostaan olevaa ainetta, joka vähenee iän myötä ja siksi sitä käytetään nivelten rappeutumisen ehkäisemiseen ja nivelten terveyden ylläpitämiseen. Glukosamiini lisää ruston terveyttä, suojaa nivelrustoja rappeutumiselta ja estää rustoa tuhoavien entsyymien toimintaa. Glukosamiini ylläpitää optimaalista nivelten toimintaa, hidastaa nivelrikon kehitystä ja auttaa nivelten kuntoutumisessa. Glukosamiinin käyttö suurentaa nivelnesteen glukosamiinipitoisuutta . Suun kautta otetusta glukosamiinista imeytyy n. 90 %.

Kondroitiinisulfaatti on nivelissä luonnollisesti esiintyvä aine; yksi ruston pääasiallisista rakennusaineista, joka sitoo vettä rustokudokseen. Nivelneste sisältää runsaasti geelimäisiä hyaluronihappoa ja kondroitiinisulfaattia, jotka täyttävät nivelten tyhjät tilat. Kondroitiinisulfaatti vaikuttaa nivelissä hoitavana iskunvaimentajana ja voiteluaineena. Kondroitiinisulfaatti parantaa sairaan nivelen liikkuvuutta, vähentää nivelen rustokatoa ja hidastaa nivelrikon etenemistä.

Ne yhdessä ovat tärkeitä nivelten hyvinvoinnille – nivelet tarvitsevat molempia optimaaliseen toimintaan!
GluKoMix on varmasti markkinoiden eniten glukosamiinia sisältävä nivelravinne.