Criollo Top

39,56 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kauraton täydennys-rehu esim. kauran oheen 20 kg

Criollo Top on tarkkaan Suomen olosuhteisiin ja suomalaisen maaperän mukaan suunniteltu kauraton täydennysrehu kilpa- ja harrastehevosille – ensimmäinen Suomen markkinoille tullut rehu, joka sisältää oikeassa suhteessa KAIKKI hevosesi tarvitsemat kivennäiset, hivenaineet, vitamiinit ja aminohapot ja siten, että niitä on riittävästi.

Markkinoiden parhaat pitoisuudet – vertaile!

Annostus: hevonen 500 kg/ pv

Kilpahevoselle kauran lisäksi vain 1 litra

harrastehevoselle kauran lisäksi vain 1/2 litraa

 

Huomioithan hevosesi koon ja käyttötarkoituksen.

Rehun ominaispaino on n. 650 g/ litra.

Ravintoaineet %
Kosteus 12,0
Raakavalkuainen 16,0
SRV 13,2
Raakarasva 5,0
Raakakuitu 6,4
Hehkutusjäännös 18,2
Tärkkelys 17,3
Sokeri 6,0

Ravintoaineet g/ kg
Kalsium (Ca) 25
Fosfori (P) 4
Natrium (Na) 20
Magnesium (Mg) 13
Lysiini 15,5
Metioniini 6
Treoniini 4
Tryptofaani 1,8
L-Arginiini 9,9
Valiini 7,4
Energia (Mj/ kg) 11,1

Vitamiinit ja hivenaineet ky/ kg
A-vitamiini 105000
D3-vitamiini 10500

Vitamiinit ja hivenaineet mg/ kg
E-vitamiini 3380
C-vitamiini 2900
B1-vitamiini 118
B2-vitamiini 100
Niasiini 605
Pantoteenihappo 150
B6-vitamiini 100
Foolihappo 85
B12-vitamiini 2,0
Biotiini 4,5
Koliini 1740
Betaiini 750
K-vitamiini 14
Kupari (Cu) 234
Rauta (Fe) 1435
Sinkki (Zn) 835
Mangaani (Mn) 394
Koboltti (Co) 0,6
Jodi (I) 2,4
Seleeni (Se) 1,1
josta orgaanista seleeniä 0,8

Criollo Top  sisältää mm.:

  • lihaksille ja elintoiminnoille tärkeitä välttämättömiä aminohappoja; välttämätön aminohappo on aminohappo, jota hevosen elimistö ei itse pysty valmistamaan muista aineista eikä myöskään varastoimaan niitä elimistöönsä, jolloin sen on saatava niitä riittävästi päivittäin ravinnosta. Erityisen tärkeä aminohappo on lysiini, koska sitä on heinässä ja kaurassa vähänlaisesti. Aminohappoja tarvitaan proteiinien rakennusaineina.  * Lysiini; tärkeä lihaskehitykselle ja sen vaikutus kohdistuu myös valtimoihin, sydämeen ja verisuoniin. * Metioniini; tärkeä jänteille ja sidoskudoksille, tehostaa rasva-aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistoa, helpottaa ruoka-aine- ja ympäristöperäisiä allergioita. Lysiinistä ja metioniinistä muodostuu elimistössä karnitiinia, joka taas vahvistaa suorituskykyä, auttaa palautumisessa, tehostaa rasvojen aineenvaihduntaa ja jolla on voimakas sydäntä ja verisuonia vahvistava vaikutus.  * Treoniini; tärkeä lihasmassan muodostumiselle ja ylläpitämiselle. *Valiini vaikuttaa lihaksia suojaavasti nopeuttaen siten palautumista. *Tryptofaani osallistuu aivojen välittäjäaineen serotoniinin muodostukseen; serotiini säätelee mm. mielialaa, syömistä ja unta. Näin tryptofaani parantaa unen laatua, joka on erittäin tärkeää yleiselle hyvinvoinnille, palautumiselle päivän rasituksista ja myös kehittymiselle urheilusuorituksessa. Tryptofaani nostaa mielialaa. Lisäksi siitä muodostuu mm. niasiinia eli B3-vitamiinia. *L-arginiini vahvistaa immuniteettia, lisää lihasmassaa, energiaa, luuston tiheyttä ja luonnollisen kasvuhormonin tuotantoa, parantaa ihon koostumusta, uudistaa elimiä (sydän, munuainen ja keuhkot), vähentää kehon rasvoja, parantaa mielialaa ja lisää hyvänolon tunnetta.
  • runsaasti E-vitamiinia, joka edesauttaa lihassolujen uusiutumista ja parantaa lihasten hapenottokykyä, lisäksi E-vitamiini yhdessä aminohappojen kanssa tehostaa lihasmassan muodostumista
  • koliinia, joka pystyy muuntumaan betaiiniksi ja on hyvä lähde DMG:lle eli B15-vitamiinille ja vähentää näin maitohapon muodostumista lihaksiin, lisää kestävyyttä ja auttaa palautumaan nopeammin urheilusuorituksen jälkeen.
  • riittävästi magnesiumia, joka on tärkeää lihasten ja hermoston toiminnalle ja luuston hyvinvoinnille
  • vastustuskyvyn kannalta tärkeitä C-vitamiinia ja  rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä myös energiantuotannossa
  • kavioille tärkeää biotiinia
  • myös orgaanista seleeniä, joka tehostaa seleenin hyväksikäyttöä ja luonnollisessa muodossaan imeytyy ja varastoituu elimistöön erittäin hyvin; vaikuttaa positiivisesti suorituskykyyn, suorituksen jälkeiseen palautumiseen,  immuunipuolustusjärjestelmään ja hedelmällisyyteen
  • vatsaa hoivaavia elävää hiivaa, pellavansiemenrouhetta, vehnänlesettä, viherjauhoa ja runsaasti kuituja
  • omena-aromia, joka tekee melassin ohella rehusta maukkaan

Kuvaus

Criollo Top -rehun lisäksi tarvitset hevosellesi heinää, suolakiven, vettä ja rasituksen mukaan esim. kauraa. Jos hevosesi käyttö on todella pientä, niin Criollo Top riittää sinällään. Criollo Top on pellettiä ja on vähäsokerinen.

Criollo Top -rehua tarvitsee antaa vain pieniä määriä, joten väkirehumäärä ei nouse liian suureksi päivää kohden; näin hevosesi syö heinää enemmän ja vatsa voi myös tästä syystä paremmin. Kilpahevoselle annetaan kauran lisäksi vain 1 litra/ päivä, harrastehevoselle 1/2 litraa/ päivä. Huomioithan hevosesi koon ja käyttötarkoituksen (annostus laskettu n. 500 kg:n hevosen mukaan). Rehun ominaispaino on n. 650 g/ litra.

Huom! Criollo-rehuissa C-vitamiini ja elävä hiiva ovat stabiloidut, joten ne eivät tuhoudu rehun valmistusprosessissa kuumennusvaiheessa.

Criollo-rehut ovat markkinoiden ensimmäiset rehut, joissa mukana on ollut alusta lähtien mm. pellavansiemenrouhe, elävä hiiva ja omena-aromi! Criollo – originaali – ruokinnan edelläkävijä!

Criollo Top on erinomainen, edullinen ja helppo tapa täydentää hevosesi ruokinta – kun otat Criollo Top -rehun, muut säkit voit unohtaa! Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä rehuun käytännössä – kuinka helppoa ja yksinkertaista hevosen ruokinta onkaan käyttämällä Criollo Top -rehua ja todenneet siinä samalla myös hevostensa fysiikan nousseen.

HINTA ALK. VAIN 0,51 €/ harrastehevonen/ päivä ja VAIN 1,03 €/ kilpahevonen/ päivä!

20 kg:n säkissä on n. 30 – 60 päiväannosta riippuen hevosesi koosta ja käyttötarkoituksesta!

Ovh. 39,56 € sis. alv./ 20 kg säkki, ostaessasi lavan (24 säkkiä) hinta on 36,56 € sis.alv./ säkki!

Voit tilata myös sekalavan Criollo-rehuja verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltämme.

Jos teillä/ tallilla on y-tunnus, niin lisäätkö sen tilauksen ”Y-tunnus”-kohtaan.