GluKoMix HA+MSM

76,95 283,95 

Supersuosittu ja käytössä tehokkaaksi todettu Criollo GluKoMix HA+MSM® on glukosamiini-, kondroitiinisulfaatti-, HA (hyaluronihappo eli healon) ja MSM- (metyylisulfonyylimetaani) valmiste, täydennysrehu hevosille, nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille hevosille GluKoMix HA+MSM® on oivallinen lisä ruokintaan.

Markkinoiden parhaat pitoisuudet – vertaile! GluKoMix HA+MSM®:sta on tullut todella suosittu tehokkuutensa ansiosta!

Markkinoilla olevista suomalaisista tuotteista ainoastaan Criollo-rehuilla on HA eli hyaluronihappo YLI 90 %:sta!

GluKoMix HA+MSM® ei sisällä mitään täyteaineita!

Ei dopingvaroaikaa.

Glukosamiini HCL 560 000 mg/kg
MSM 99,9 %:sta(metyylisulfonyylimetaani) 230 000 mg/kg
Kondroitiinisulfaatti yli 90 %:sta 205 000 mg/kg
HA yli 90 %:sta (hyaluronihappo eli healon) 5 000 mg/ kg

Tukevat toisiaan ja näin ollen ylläpitävät hevosesi nivelnestetasapainoa, nivelten ja sidekudosten elastisuutta ja näin ollen myös luonnollista toimintakykyä ja hyvinvointia!

Käyttöohje:

Annostus päivittäin, sekoitetaan rehuun, hevonen (500 kg), 1½ mittalusikallista (mitta 10 g ~ 15 ml)

CRIOLLO-NIVELRAVINTEET EIVÄT SISÄLLÄ MITÄÄN TÄYTEAINEITA, esim.:
glukoosi = rypälesokeri
fruktoosi = hedelmäsokeri
laktoosi = maitosokeri
dekstroosi = D-glukoosi (rypälesokeri)
inuliini = hedelmäsokerista muodostunut varastopolysakkaridi
maltodekstriini = tärkkelys
maissitärkkelys
palatinose = hiilihydraatti
viherjauho
vehnänlese
riisilese
hiiva
riisijauho

Glukosamiini on nivelissä luonnostaan olevaa ainetta, joka vähenee iän myötä ja siksi sitä käytetään nivelten rappeutumisen ehkäisemiseen ja nivelten terveyden ylläpitämiseen. Glukosamiini lisää ruston terveyttä, suojaa nivelrustoja rappeutumiselta ja estää rustoa tuhoavien entsyymien toimintaa. Glukosamiini ylläpitää optimaalista nivelten toimintaa, hidastaa nivelrikon kehitystä ja auttaa nivelten kuntoutumisessa. Glukosamiinin käyttö suurentaa nivelnesteen glukosamiinipitoisuutta . Suun kautta otetusta glukosamiinista imeytyy n. 90 %.

Kondroitiinisulfaatti on nivelissä luonnollisesti esiintyvä aine; yksi ruston pääasiallisista rakennusaineista, joka sitoo vettä rustokudokseen. Nivelneste sisältää runsaasti geelimäisiä hyaluronihappoa ja kondroitiinisulfaattia, jotka täyttävät nivelten tyhjät tilat. Kondroitiinisulfaatti vaikuttaa nivelissä hoitavana iskunvaimentajana ja voiteluaineena. Kondroitiinisulfaatti parantaa sairaan nivelen liikkuvuutta, vähentää nivelen rustokatoa ja hidastaa nivelrikon etenemistä.

Rustokudos ja nivelneste sisältävät erityisen paljon hyaluronihappoa, joka imee vettä itseensä saaden näin elastisuutta ja on tärkeä nivelnesteen sitko- ja kimmoisuusominaisuuksille. Hyaluronihappo toimii normaalissa nivelessä voitelevana ja iskuja vaimentavana aineena ja pehmentää niveliin kohdistuvia iskuja. Hyaluronihappo on nivelnesteen normaali ainesosa, jonka määrä vähenee tulehduksessa. Hyaluronihappo voitelee niveltä, ylläpitää normaalia nestetasapainoa, palauttaa sen toiminnan normaalitilaan ja parantaa nivelen liikkuvuutta. Hyaluronihappo on myös tärkeä rustokudoksen rakennusaine.

MSM (metyylisulfonyylimetaani) on luonnostaan esiintyvä rikkiyhdiste, jota esiintyy pieniä määriä elimistössä. Se ylläpitää nivelten liikkuvuutta ja tukee monia rakenteita (niiden joustavuutta) ja toimintoja kehossa, mm. sidekudoksia, sydäntä, verisuonistoa ja kehon energiantuotantoa. Lisäksi MSM auttaa myös ruoansulatushäiriöissä, lievittää lihasarkuutta ja nopeuttaa lihasvammojen parantumista, edistää ihon, karvapeitteen ja kavioiden terveyttä.