Criollo Natur

33,37 

Varasto loppu

Osasto:

Mysliä, kauraton täysrehu 20 kg

Criollo Natur on tarkkaan Suomen olosuhteisiin ja suomalaisen maaperän mukaan suunniteltu, luonnollinen, kauraton myslirehu kilpa- ja harrastehevosille ja ERITTÄIN MAUKAS – maistuu varmasti nirsomallekin!

Criollo Natur sisältää runsaasti omega-rasvahappoja ja MYÖS kaikki hevosesi tarvitsemat VITAMIINIT JA AMINOHAPOT kivennäisten ja hivenaineiden ohella.

Markkinoiden parhaat pitoisuudet – vertaile!

Annostus: hevonen 500 kg/ pv
kilpahevoselle 4 – 7 litraa/ päivä

harrastehevoselle 2 – 3 litraa/ päivä

Huomioithan hevosesi koon ja käyttötarkoituksen.

Ravintoaineet %
Kosteus 12,0
Raakavalkuainen 12,5
SRV 9,8
Raakarasva 5,0
Raakakuitu 10,0
Hehkutusjäännös 7,2
Tärkkelys 25,4
Sokeri 3,6

Ravintoaineet g/ kg
Kalsium (Ca) 8,6
Fosfori (P) 5,0
Natrium (Na) 4,5
Magnesium (Mg) 3,5
Lysiini 4,9
Metioniini 2,0
Treoniini 4,3
Tryptofaani 1,7
Energia (MJ/kg) 10,4

Vitamiinit ja hivenaineet ky/ kg
A-vitamiini 15036
D3-vitamiini 1504

Vitamiinit ja hivenaineet mg/ kg
E-vitamiini 484
C-vitamiini 415
B1-vitamiini 17
B2-vitamiini 14
Niasiini 87
Pantoteenihappo 21
B6-vitamiini 14
Foolihappo 12
B12-vitamiini 0,3
Biotiini 0,6
Koliini 249
Betaiini 108
K-vitamiini 2
Kupari (Cu) 40
Rauta (Fe) 286
Sinkki (Zn) 155
Mangaani (Mn) 100
Koboltti (Co) 0,2
Jodi (I) 0,4
Seleeni (Se) 0,22
josta orgaanista seleeniä 0,16

Criollo Natur sisältää mm.:

  • lihaksille ja elintoiminnoille tärkeitä välttämättömiä aminohappoja; välttämätön aminohappo on aminohappo, jota hevosen elimistö ei itse pysty valmistamaan muista aineista eikä myöskään varastoimaan niitä elimistöönsä, jolloin sen on saatava niitä riittävästi päivittäin ravinnosta. Erityisen tärkeä aminohappo on lysiini, koska sitä on heinässä ja kaurassa vähänlaisesti. Aminohappoja tarvitaan proteiinien rakennusaineina.  * Lysiini; tärkeä lihaskehitykselle ja sen vaikutus kohdistuu myös valtimoihin, sydämeen ja verisuoniin. * Metioniini; tärkeä jänteille ja sidoskudoksille, tehostaa rasva-aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistoa, helpottaa ruoka-aine- ja ympäristöperäisiä allergioita. Lysiinistä ja metioniinistä muodostuu elimistössä karnitiinia, joka taas vahvistaa suorituskykyä, auttaa palautumisessa, tehostaa rasvojen aineenvaihuntaa ja jolla on voimakas sydäntä ja verisuonia vahvistava vaikutus. * Treoniini; tärkeä lihasmassan muodostumiselle ja ylläpitämiselle. *Valiini vaikuttaa lihaksia suojaavasti nopeuttaen siten palautumista. *Tryptofaani osallistuu aivojen välittäjäaineen serotoniinin muodostukseen; serotiini säätelee mm. mielialaa, syömistä ja unta. Näin tryptofaani parantaa unen laatua, joka on erittäin tärkeää yleiselle hyvinvoinnille, palautumiselle päivän rasituksista ja myös kehittymiselle urheilusuorituksessa. Tryptofaani nostaa mielialaa. Lisäksi siitä muodostuu mm. niasiinia eli B3-vitamiinia. *L-arginiini vahvistaa immuniteettia, lisää lihasmassaa, energiaa, luuston tiheyttä ja luonnollisen kasvuhormonin tuotantoa, parantaa ihon koostumusta, uudistaa elimiä (sydän, munuainen ja keuhkot), vähentää kehon rasvoja, parantaa mielialaa ja lisää hyvänolon tunnetta.
  • runsaasti E-vitamiinia, joka edesauttaa lihassolujen uusiutumista ja parantaa lihasten hapenottokykyä, lisäksi E-vitamiini yhdessä aminohappojen kanssa tehostaa lihasmassan muodostumista
  • koliinia, joka pystyy muuntumaan betaiiniksi ja on hyvä lähde DMG:lle eli B15-vitamiinille ja vähentää näin maitohapon muodostumista lihaksiin, lisää kestävyyttä ja auttaa palautumaan nopeammin urheilusuorituksen jälkeen.
  • riittävästi magnesiumia, joka on tärkeää lihasten ja hermoston toiminnalle ja luuston hyvinvoinnille
  • vastustuskyvyn kannalta tärkeitä C-vitamiinia ja rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä myös energiantuotannossa
  • kavioille tärkeää biotiinia
  • myös orgaanista seleeniä, joka tehostaa seleenin hyväksikäyttöä ja luonnollisessa muodossaan imeytyy ja varastoituu elimistöön erittäin hyvin; vaikuttaa positiivisesti suorituskykyyn, suorituksen jälkeiseen palautumiseen, immuunipuolustusjärjestelmään ja hedelmällisyyteen
  • vatsaa hoivaavia elävää hiivaa, pellavansiemenrouhetta, vehnänlesettä, viherjauhoa ja runsaasti kuituja
  • omena-aromia, joka tekee melassin ohella rehusta maukkaan 

Kuvaus

Criollo Natur -rehun lisäksi tarvitset hevosellesi vain heinää, suolakiven ja vettä. Sopii erittäin hyvin huonovatsaisille ja huonosyömäisille hevosille ja sellaisille, joille kaura ei sovellu! Criollo Natur on erittäin vähäsokerinen – 3,6!

Huom! Criollo-rehuissa C-vitamiini ja elävä hiiva ovat stabiloidut, joten ne eivät tuhoudu rehun valmistusprosessissa kuumennusvaiheessa.

Herkkuna mukana mm. omenaa ja porkkanaa!

Criollo Natur – luonnollisesti hevosesi hyvinvointiin!

Criollo-rehut ovat markkinoiden ensimmäiset rehut, joissa mukana on ollut alusta lähtien mm. pellavansiemenrouhe, elävä hiiva ja omena-aromi! Criollo – originaali – ruokinnan edelläkävijä!

Ovh. 33,37 € sis. alv./ 20 kg säkki, ostaessasi lavan (24 säkkiä) hinta on 30,37 € sis.alv./ säkki!

Voit tilata myös sekalavan Criollo-rehuja verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltämme.

Jos teillä/ tallilla on y-tunnus, niin lisäätkö sen tilauksen ”Y-tunnus”-kohtaan.