TOIMITUSEHDOT JA -TAVAT

Toimitamme tilaamasi tuotteet tavallisesti 1-7 työpäivän kuluessa tilauksestasi. Verkkokaupan kautta tilatut ja maksetut tuotteet toimitamme Postin kautta.

MAKSUTAVAT

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, avaamattomia myyntikelpoisia tuotteita. Lähetä paketin mukana myös lähetyslista tilauksestasi ja tilinumero, johon palautusmaksun voi suorittaa.

Ulkomaan tilauksissa toimituskulut palautetaan vain jos lähetetty tuote on väärä tai virheellinen, muussa tapauksessa toimituskulut ovat asiakkaan vastuulla.

Vaihto – ja palautustapauksissa ota ensin yhteyttä,
puh: +358 40 738 4198
e-mail: info@criollo.fi

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus virheellisyyden, kuten painovirheen tai teknisen ongelman vuoksi.