EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2024Idän Monté-Ässä 2024

Idän Monté-Ässä 2024

Idän Monté-Ässä ajetaan Itä-Suomen raviradoilla😊!

Lähdöt ajetaan:

  • 17.5. Vieremä
  • 16.6. Kuopio
  • 25.7. Lappee
  • 30.7. Lieksa
  • 10.8. Mikkeli/ Savonlinna
  • 28.8. Joensuu
  • 21.9. Lappee FINAALI

 

IDÄN MONTÉ-ÄSSÄ -SÄÄNNÖT

 

Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan 4-vuotiaat ja vanhemmat lämminveriset. Karsintalähtöjä ajetaan 4 - 7. Karsintalähdöt ja finaali ajetaan ryhmäajona vähintään 2000 m:n matkalla, karsintalähdöt sarjamäärityksellä enintään 34.000 euroa ansainneet. Jos käytössä ei ole lähtöautoa, voidaan karsintalähtö ajaa vähintään 2000 metrin tasoitusajona enintään 10 hevosella p. 34.000 e. enintään 34.000 e. Mahdollinen karsinta karsintalähtöihin suoritetaan normaalin karsintapistelaskun mukaan.

 

Pisteet lasketaan kuuden parhaan joukkoon sijoittuneille: 20-15-10-7-5-2. Loppukilpailuun pääsee kymmenen (10) eniten karsintalähdöistä pisteitä kerännyttä hevosta. Tasapisteissä ratkaisee parempi pistesija. Jos ne ovat samat, ratkaisee karsintalähdössä saavutettu parempi km-aika. Jos sekin on sama, ratkaisee arpa. Mikäli loppukilpailuun oikeutettu hevonen on estynyt osallistumasta, täytetään sen paikka seuraavaksi eniten pisteitä keränneellä hevosella jne. Mahdollisesti vapaaksi jäävät finaalipaikat täytetään karsintalähtöihin osallistuneilla hevosilla Suomen Hippos ry:n ravikilpailusääntöjen karsintapisteiden mukaisessa järjestyksessä.

 

Loppukilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan ensimmäisen palkinnon suuruudesta riippumatta myös ne mC- ja C-ajoluvan haltijat, jotka ovat ohjastaneet vähintään 15 lähtöä (toto- tai paikallisraveissa) ennen loppukilpailun  ilmoittautumispäivää.

 

Loppukilpailun voittajahevosen omistajalle, ohjastajalle ja hoitajalle kunniapalkinto ja voittajahevoselle loimi.

 

Kilpailun järjestää Itä-Suomen Raviradat.