EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2024Idän Monté-Ässä 2024

CRIOLLO-KARJALA MONTÉ-CUP 2024

Criollo-Karjala Monté-Cup ajetaan Itä-Suomessa positiivisilla, karjalaisilla, monté-aktiivisilla Lappeenrannan ja Joensuun raviradoilla😊! Kiertue alkaa Joensuussa 4.2. ja jatkuu myös Joensuussa 25.2., kolmas karsinta on Lappeessa 15.3. ja myös viimeinen karsinta on Lappeessa 9.4. ja upea finaali ajetaan Lappeessa 27.4.! Karsinnat ja finaali ajetaan ryhmäajoina eli autolähtöinä.

 

Trot monté eli monté eli raviratsastus, on Ranskasta lähtöisin oleva raviurheilun muoto, jossa ohjastaja ajaa kilpaa ratsastaen. Ohjastajalla pitää olla ajolupa ja hevosella ravikilpailuoikeus; montessa noudatetaan Suomen Hippos ry:n ravikilpailusääntöjä. Suomessa montea on ajettu vuodesta 1979 lähtien.

 

CRIOLLO-KARJALA MONTÉ-CUP -SÄÄNNÖT

 

Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan 4-vuotiaat ja vanhemmat lämminveriset. Karsintalähdöt ajetaan ryhmäajona vähintään 2000 m matkalla enintään 27000 euroa voittosumman omaaville Lappeenrannan ja Joensuun raviradoilla. Mahdollinen karsinta suoritetaan normaalin karsintapistelaskun mukaan. Hevonen voi osallistua useampaan karsintalähtöön. Loppukilpailuun pääsee kymmenen (10) eniten karsintalähdöistä pisteitä kerännyttä hevosta. Karsintalähtöjen voittajahevoselle loimi.

 

Pisteet lasketaan seuraavasti kuuden parhaan joukkoon sijoittuneille: 20-15-10-7-5-3. Tasapisteissä ratkaisee parempi pistesija. Jos ne ovat samat, ratkaisee karsintalähdössä saavutettu parempi km-aika. Jos sekin on sama, ratkaisee arpa. Mikäli loppukilpailuun oikeutettu hevonen on estynyt osallistumasta, täytetään sen paikka seuraavaksi eniten pisteitä keränneellä hevosella jne. Mahdollisesti vapaaksi jäävät finaalipaikat täytetään karsintalähtöihin osallistuneilla hevosilla Suomen Hippos ry:n ravikilpailusääntöjen karsintapisteiden mukaisessa järjestyksessä.

 

Loppukilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan ensimmäisen palkinnon suuruudesta riippumatta myös ne mC- ja C-ajoluvan haltijat, jotka ovat ohjastaneet vähintään 15 lähtöä (toto- tai paikallisraveissa) ennen loppukilpailun ilmoittautumispäivää. Muilta osin noudatetaan Suomen Hippos ry:n voimassa olevia ravikilpailusääntöjä.

 

Loppukilpailun voittajahevosen omistajalle, ohjastajalle ja hoitajalle kunniapalkinto, voittajahevoselle loimi ja Criollo-tuotepalkinto. Toiseksi sijoittuneelle hevoselle kunniapalkinto ja Criollo-tuotepalkinto ja kolmanneksi sijoittuneelle kunniapalkinto ja Criollo-tuotepalkinto.

 

CRIOLLO-KARJALA MONTÉ-CUP -PISTEET 2024 ensimmäisen karsinnan jälkeen

                                                     km-aika             sijoitukset         pisteet

 1. All In Laddie                            17,8                   1                         20
 2. Notorious Nova                      19,7                   1                         20                      
 3. Chopin Blues                          18,1                   2                         15
 4. Pt’s Revit                                  20,4                   2                         15
 5. Horsetail’s O’neil                     18,4                   3                         10
 6. A Good Melody                       20,7                   3                         10                                                 
 7. Entertainment Ås                   18,4                   4                         7
 8. Anything Goes                        20,9                   4                         7
 9. Artie B.Zet                               18,5                   5                         5
 10. Amon-Ra                                 21,5                   5                         5
 11. Tima’s Miracle                        18,6                   6                         3
 12. Betulla C.R.                             21,6                   6                         3

Pisteettömät, finaaliin oikeutetut hevoset pistehevosten jälkeen:

 • Fight Back
 • Livorno Boko
 • Mei Tai