EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2021
BioMix 1,5 kg - kavioille, jouhille, iholle, karvalle
BioMix 1,5 kg - kavioille, jouhille, iholle, karvalle
89.00 €

Criollo BioMix on biotiinia, metioniinia ja sinkkiä sisältävä täydennysrehu hevosille. Nämä kolme ravintoainetta yhdessä ovat tärkeitä kavioiden ja sarveisen kasvulle ja ihon ja karvapeitteen hyvälle kunnolle. BioMixissa on myös muita tärkeitä ravintoaineita, mm. kupari, josta yhdessä sinkin kanssa on apua kesäihottumalle.

 

Biotiini kohentaa karvapeitteen kuntoa, edistää kasvua ja uusiutumista ja on iholle ja sarveisaineelle välttämätön vitamiini niiden hyvinvoinnin kannalta. Biotiinin puutos aiheuttaa helposti hilseilyä, karvojen lähtöä ja harmaantumista ja talineritystä.

Biotiinin ohella kupari, sinkki ja metioniini ovat välttämättömiä aineosia ihon uusiutumisessa ja karvan kasvulle. Sinkki vaikuttaa erityisesti ihon ja karvapeitteen terveyteen. Metioniini on rikkipitoinen välttämätön aminohappo ja on tärkeä osa kavioiden, ihon ja karvapeitteen hyvinvoinnissa. Metioniini parantaa myös biotiinin imeytymistä.

BioMix on todella laadukas, koostumukseltaan juuri oikea ja riittoisa täydennys hevosellesi.

 

Ravitsemukselliset lisäaineet mg/ kg:

biotiini 3000, sinkkikloridi (E6) 5000, kuparikloridi (E4) 1250, koliinikloridi (3A890) 1000, vitamiini B6 1000, DL-metioniini 50000                                     

 

Yhden päivän annoksessa hevosesi saa n. 21 mg biotiinia!

 

1,5 kg:n purkissa on  n. 215 päiväannosta!

 

Kpl: