EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2023Idän Monté-Ässä 2023
BioMix 2 kg - kavioille, jouhille, iholle, karvalle

Lisätietoa raaka-aineista

Biotiini kohentaa karvapeitteen kuntoa, edistää kasvua ja uusiutumista ja on iholle ja sarveisaineelle välttämätön vitamiini niiden hyvinvoinnin kannalta. Biotiinin puutos aiheuttaa helposti hilseilyä, karvojen lähtöä ja harmaantumista ja talineritystä.

Biotiinin ohella kupari, sinkki ja metioniini ovat välttämättömiä aineosia ihon uusiutumisessa ja karvan kasvulle. Sinkki vaikuttaa erityisesti ihon ja karvapeitteen terveyteen. Metioniini on rikkipitoinen välttämätön aminohappo ja on tärkeä osa kavioiden, ihon ja karvapeitteen hyvinvoinnissa. Metioniini parantaa myös biotiinin imeytymistä.

Käyttöohje

Käyttöohje: annostus päivittäin, sekoitetaan rehuun.

Hevonen (500 kg) 1 mittalusikallinen (11 g)


BioMix 2 kg - kavioille, jouhille, iholle, karvalle
99.95 €
Kpl:    

Criollo BioMix on biotiinia, metioniinia ja sinkkiä sisältävä täydennysrehu hevosille. Nämä kolme ravintoainetta yhdessä ovat tärkeitä kavioiden ja sarveisen kasvulle ja ihon ja karvapeitteen hyvälle kunnolle. BioMixissa on myös muita tärkeitä ravintoaineita, mm. kupari, josta yhdessä sinkin kanssa on apua kesäihottumalle.

 

BioMix on todella laadukas, koostumukseltaan juuri oikea ja riittoisa täydennys hevosellesi.

 

Koostumus: dektroosi, monokalsiumfostaatti, DL-metioniini,  sinkkikloridi, kuparikloridi, koliinikloridi.

Ravintoaineet %: raakaproteiini 3, raakarasva 0, raakakuitu 0, raakatuhka 4,5, kalsium 0,2, fosfori 0,2, metioniini 5

Ravitsemukselliset lisäaineet mg/ kg: biotiini 3000, sinkkikloridi E6 5000, kuparikloridi E4 1250, koliinikloridi  3A890 1000, B6-vitamiini 1000, DL-metioniini 50000                             

 Yhden päivän annoksessa hevosesi saa n. 21 mg biotiinia!