EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2022
Rose Hip 600 g - ruusunmarjaa
Rose Hip 600 g - ruusunmarjaa
25.95 €

Criollo Rose Hip on ruusunmarjaa, 100 %:n luonnontuote (Rosa canina), täydennysrehu hevosille, nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin, hyvä vatsalle, iholle, karvalle ja kavioille, todellinen terveyspommi: paljon C- ja E- vitamiinia ja kuitua.

 

Ruusunmarjaa on perinteisesti käytetty anemian ja infektiotautien hoitoon.

 

Ruusunmarjaa käytetään tehokkaasti nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille hevosille ruusunmarja on oivallinen lisä ruokintaan. Vaikuttava aine on ruusunmarjan galaktolipidi.

Ruusunmarja on C-vitamiinirikkain kaikista marjoista  (1000 - 3000 mg/ 100 g) ja lisäksi siinä on paljon E-vitamiinia.
Ruusunmarja sisältää, mm. bioflavonoideja, antioksidantteja, aminohappoja, glukoosia, betakaroteenia, kuparia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, seleeniä, omega-3-rasvahappoja, fluoridia, vitamiineja A, K, D, B6 ym.

Ruusunmarja sisältää myös pektiiniä, joka on liukeneva kuitu ja edesauttaa suoliston toimintaa voitelemalla sitä. Lisäksi ruusunmarjan sorbitoli estää vatsan liikahappoisuutta ja lisää syljeneritystä.

 

Ruusunmarja on auttanut myös kaviokuumeisia hevosia.

Criollo Rose Hip ei sisällä täyteaineita.

 

Käyttöohje: annostus päivittäin sekoitettuna ruokaan hevosen painon mukaan

500 kg:n hevonen 2,5 - 5 mittaa (mitta 15 ml ~ 10 g)

 

Kpl: