EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2021
Maca 2 kg - lisäenergiaa, superfoodia!
Maca 2 kg - lisäenergiaa, superfoodia!
84.90 €

Criollo Maca on rehuaine hevosille, 100 % luonnontuote, superfoodia nivelten, lihaksiston ja kehon toiminnan ylläpitämiseen ja hyvinvointiin ja suorituskyvyn kestävyyden vahvistamiseen. Macassa on runsaasti luonnollisia A-, E-, C- ja B-vitamiineja, valkuaista, aminohappoja, entsyymejä, hivenaineita ja kivennäisiä.

Maca on ravintopommi, jossa on erityisen paljon jodia. Se on luotettava valkuaisen lähde, koska se sisältää merkittäviä määriä aminohappoja - 18 aminohappoa eli 8 välttämättömän aminohapon lisäksi vielä 10 muuta. Siinä on myös runsaasti hiilihydraatteja ja olennaisia mineraaleja kuten kalsium, magnesium, fosfori, sinkki ja rauta. Se sisältää B1-, B2-, B12-, C- ja E-vitamiineja.

Maca (Andienkrassi, Lepidium meyenii) on Andeilla kasvava juurikasvi, jota Andien intiaanit ovat käyttäneet jo pitkään fyysisen suorituskyvyn nostamiseen. Maca on adaptogeeni, joka auttaa kehoa mukautumaan haastaviin olosuhteisiin. Masajon macajauhe kasvaa neitseellisessä maaperässä 4200 metrin korkeudessa Boliviassa. Keltainen, punainen ja musta maca kasvavat yhdessä, joista jauhe valmistetaan.

Maca lisää energiaa, elinvoimaa ja kestävyyttä runsaan ja monipuolisen ravinnesisältönsä ansiosta - sen korkea ravinnepitoisuus elvyttää koko kehon. Maca vähentää palautusmisaikaa. Maca on todella tehokas kestävyyskunnon lisääjä, joka lisää paitsi kestävyyttä myös voimaa. Maca on anablinen (lihasten rakentaja). Siinä on korkea pitoisuus bioproteiineja ja muita ravinteita, jotka tukevat tervettä ja luonnollista lihasten kasvua. Maca on hyvin voimakas adaptogeeni eli macassa on ominaisuuksia, jotka auttavat kehoa selviytymään haastavissa oloissa - esimerkiksi pitkittyneessä stressissä. Adaptogeenit kohentavat kehon immuunipuolustuksen toimintaa. Maca vahvistaa luita. Maca auttaa myös hormonaaliseen epätasapainoon.

Ravintosisältö 100 g:
Energiaa 350 Kcal
Proteiinia 14 g
Hiilihydraatteja 80,1 g
Rasvaa 1,2 g
Rauta 31,7 mg
Kalsium 247 mg
Fosfori 183 mg

Ei sisällä mitään täyteaineita.

Dopingvaroaikasuositus 4 vrk

Tämä Criollo-superfood antaa lisäenergiaa!

Criollo Maca sekoitetaan rehuun, annetaan kuureina, hevonen (500 kg) annostus 1 - 4 mittalusikallista/ pv (mitta 15 ml).

 

Kpl: