EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2023Idän Monté-Ässä 2023
Curcuma 450 g - kurkumaa + mustapippuria, superfoodia!
Käyttöohje

Annostus: sekoitetaan rehuun, hevonen (500 kg) ½ - 2 mittalusikallista/ pv (mitta 15 ml)

 

Ei suositella kantaville tammoille.

 

 


Curcuma 450 g - kurkumaa + mustapippuria, superfoodia!
20.95 €
Kpl:    

Criollo Curcuma on täydennysrehu hevosille nivelten, vatsan, ihon ja kehon toiminnan ylläpitämiseen ja hyvinvointiin - 100 % luonnontuote!

Kurkuma kuuluu inkiväärikasveihin ja sen juurakossa on kurkumiinia, joka auttaa kehon toiminnan hyvinvointiin. Kurkumassa on myös runsaasti eteeristä öljyä.

Criollo Curcuma sisältää myös mustapippuria, koska sen vaikuttava aineosa, piperiini, lisää tehokkaasti kurkumiinin imeytymistä.

Kurkumalla on mm. antioksidanttisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, jotka heikentävät mm. bakteerien, hiivojen ja virusten elinkykyjä. Tutkijat ovat osoittaneet, että kurkuminoidit voivat hillitä tehokkaasti tulehdusta, mikä puolustaa kurkuman käyttöä kansanlääkinnässä reumatismin, niveltulehduksen, ekseeman (ihottuman), astman, psoriasiksen ja muiden tulehdussairauksien hoitoon. Kurkuman kurkumiinia on käytetty mm. nivelsairauksien hoidossa. Kurkuma vaikuttaa tulehduksiin, sitä kutsutaankin "luonnonkortisoniksi".

Kurkumasta on apua ruokahaluttomuuteen, ruuansulatushäiriöihin ja vatsan liikahappoisuuteen, jota se neutralisoi. Kurkuma stimuloi ruuansulatusnesteiden eritystä ja auttaa erilaisiin vatsavaivoihin, se vähentää myös suolistokaasuja.

Kurkuma myös puhdistaa elimistöä, vaikuttaa mm. maksan ja munuaisten tulehdusarvoihin.

Kurkuma auttaa myös erilaisiin flunssan oireisiin. Kurkumassa on aineosia, jotka auttavat vahvistamaan elimistön puolustusjärjestelmiä.

Kurkuma on myös luonnollinen puhdistusaine, jota voidaan ripotella vahingoittuneelle alueelle (esim. haava) nopeuttaakseen paranemista.

Ei dopingvaroaikaa, ei suositella kantaville tammoille.

 

Kurkuma – RavintolisäWiki (ravintolisawiki.fi)