EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2021
BioMix 350 g - kavioille, jouhille, iholle, karvalle
BioMix 350 g - kavioille, jouhille, iholle, karvalle
27.00 €

Criollo BioMix on biotiinia, metioniinia ja sinkkiä sisältävä täydennysrehu hevosille. Nämä kolme ravintoainetta yhdessä ovat tärkeitä kavioiden ja sarveisen kasvulle ja ihon ja karvapeitteen hyvälle kunnolle. BioMixissa on myös muita tärkeitä ravintoaineita, mm. kupari, josta yhdessä sinkin kanssa on apua kesäihottumalle.

 

Biotiini kohentaa karvapeitteen kuntoa, edistää kasvua ja uusiutumista ja on iholle ja sarveisaineelle välttämätön vitamiini niiden hyvinvoinnin kannalta. Biotiinin puutos aiheuttaa helposti hilseilyä, karvojen lähtöä ja harmaantumista ja talineritystä.

Biotiinin ohella kupari, sinkki ja metioniini ovat välttämättömiä aineosia ihon uusiutumisessa ja karvan kasvulle. Sinkki vaikuttaa erityisesti ihon ja karvapeitteen terveyteen. Metioniini on rikkipitoinen välttämätön aminohappo ja on tärkeä osa kavioiden, ihon ja karvapeitteen hyvinvoinnissa. Metioniini parantaa myös biotiinin imeytymistä.

BioMix on todella laadukas, koostumukseltaan juuri oikea ja riittoisa täydennys hevosellesi.

 

Ravitsemukselliset lisäaineet mg/ kg:

biotiini 150.000, sinkkikelaatti E6 16.000, kuparikelaatti E4 7.200, koliinikloridi  3A890 1.700, B6-vitamiini 1.000, DL-metioniini 50.000                                       

 

Yhden päivän annoksessa hevosesi saa n. 21 mg biotiinia!

 

350 g:n purkissa on n. 50 päiväannosta!

 

Kpl: