EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2024Idän Monté-Ässä 2024
Yeast 600 g - panimohiivaa
Käyttöohje

Käyttöohje:  sekoitetaan rehuun, hevonen (500 kg) annostus 3 - 5 mittalusikallista/ pv (mitta 15 ml)


Yeast 600 g - panimohiivaa
16.95 €
Kpl:    

Criollo Yeast on rehuaine hevosille vatsan ja kehon toiminnan ylläpitämiseen ja hyvinvointiin ja ihon ja  karvan hyvinvointiin.

 

Criollo Yeast on 100 %:sti panimohiivaa (Saccharomyces cerevisiae).

 

Lisäämällä voimakkaasti tärkkelyspitoisilla rehuilla ruokittavan hevosen ruokintaan hiivaa voidaan vähentää suoliston pH:n laskua ja maitohappopitoisuuden vaihtelua. Hiivan avulla hevonen sietää paremmin tärkkelyspitoista ruokintaa ilman, että sille kehittyy ruokinnallista häiriötä elimistöönsä, sillä hiiva hyödyntää osan tärkkelyksestä omaan kasvuunsa. Hiivan lisääminen hevosen ruokintaan vähentää aerobisten bakteerien määrää, näiden bakteerien korkea määrä on liitetty ruoansulatuskanavan häiriötiloihin.

 

Saccharomyces cerevisiae -hiivan on todettu stimuloivan ja tasapainottavan suoliston loppuosan (umpisuoli ja paksusuoli)  mikrobien lisääntymistä ja edistävän kuitujen hajotusta. Hevosen ruoansulatuksen kannalta tärkeää on mikrobiston hyvinvointi; ilman mikrobistoa hevonen ei voisi käyttää ravinnokseen kasvin soluseinämän aineita. Lisäksi mikrobisto suojaa elimistöä, vapauttaa kuollessaan hevosen käyttöön mikrobivalkuaista ja valmistaa B- ryhmän vitamiineja ja C- ja K-vitamiinia ja lisää vastustuskykyä. Oluthiivassa on runsaasti luonnollisia B-vitamiineja, valkuaista, aminohappoja, entsyymejä ja kivennäisiä. Oluthiiva  voi sisältää jopa 16 erilaista aminohappoa ja 15 mineraaliainetta.

 

Ruokintaan on hyvä lisätä hiivaa, jolloin kuidun sulavuus paranee. Hiivan uskotaan helpottavan kuitujen sulamista ja stimuloivan bakteerien kasvua, jolloin rehun hajotus tehostuu. Hiiva parantaa myös valkuaisen sulavuutta ja lisää ravinteiden imeytymistä (esim. kalsium ja fosfori).

 

Oluthiiva sopii sairaudesta toipuville hevosille. 

 

Ravintoaineet: proteiini  46,0 %, tärkkelys 6,2 %, kosteus 6,0 %, raakarasva 2,7 %, sokeria 1,2 %, raakakuitu 1,0 %, lysiini 8,3 %, metioniini 1,8 %

1 kg oluthiivaa sisältää: B1 -vitamiinia 2000 mg, B2 -vitamiinia 400 mg, B6 -vitamiinia  25 mg

 

Sallittu kantaville. Ei doping-varoaikaa.

 

Ei sisällä mitään täyteaineita!