EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2023Idän Monté-Ässä 2023
Yeast 1,8 kg - panimohiivaa
Käyttöohje

Käyttöohje:  sekoitetaan rehuun, hevonen (500 kg) annostus 3 - 5 mittalusikallista/ pv (mitta 15 ml)


Yeast 1,8 kg - panimohiivaa
41.95 €
Kpl:    

Criollo Yeast on rehuaine hevosille vatsan ja kehon toiminnan ylläpitämiseen ja hyvinvointiin; oluthiiva auttaa hevosen ruokahalun ja painon lisäämisessä, yleiskunnon ja suorituskyvyn vahvistamisessä ja ihon ja  karvan hyvinvointiin.

 

Criollo Yeast on 100 %:sti panimohiivaa (Saccharomyces cerevisiae).

 

Panimohiiva (Saccharomyces cerevisiae) helpottaa ruoansulatusta, rajoittaa haitallisia muutoksia hevosen ruoansulatuksessa, auttaa suolisto-ongelmiin ja lisää ruokahalua. Lisäämällä voimakkaasti tärkkelyspitoisilla rehuilla ruokittavan hevosen ruokintaan hiivaa voidaan vähentää suoliston pH:n laskua ja maitohappopitoisuuden vaihtelua. Hiivan avulla hevonen sietää paremmin tärkkelyspitoista ruokintaa ilman, että sille kehittyy ruokinnallista häiriötä elimistöönsä, sillä hiiva hyödyntää osan tärkkelyksestä omaan kasvuunsa. Hiivan lisääminen hevosen ruokintaan vähentää aerobisten bakteerien määrää, näiden bakteerien korkea määrä on liitetty ruoansulatuskanavan häiriötiloihin.

 

Saccharomyces cerevisiae -hiivan on todettu stimuloivan ja tasapainottavan suoliston loppuosan (umpisuoli ja paksusuoli)  mikrobien lisääntymistä ja edistävän kuitujen hajotusta. Hevosen ruoansulatuksen kannalta tärkeää on mikrobiston hyvinvointi; ilman mikrobistoa hevonen ei voisi käyttää ravinnokseen kasvin soluseinämän aineita. Lisäksi mikrobisto suojaa elimistöä, vapauttaa kuollessaan hevosen käyttöön mikrobivalkuaista ja valmistaa B- ryhmän vitamiineja ja C- ja K-vitamiinia ja lisää vastustuskykyä. Oluthiivassa on runsaasti luonnollisia B-vitamiineja, valkuaista, aminohappoja, entsyymejä ja kivennäisiä. Oluthiiva  voi sisältää jopa 16 erilaista aminohappoa ja 15 mineraaliainetta.

 

Ruokintaan on hyvä lisätä hiivaa, jolloin kuidun sulavuus paranee. Hiivan uskotaan helpottavan kuitujen sulamista ja stimuloivan bakteerien kasvua, jolloin rehun hajotus tehostuu. Hiiva parantaa myös valkuaisen sulavuutta ja lisää ravinteiden imeytymistä (esim. kalsium ja fosfori).

 

Vatsan, karvan ja ihon hyvinvoinnin lisäksi oluthiiva edesauttaa entsyymien ja hormonien toimintaa ja imeytymistä, se vahvistaa verisuonistoa ja verenkiertoa. Oluthiiva sopii sairaudesta toipuville hevosille. Lisäksi oluthiiva antaa lisäenergiaa. Lisää imettävien tammojen maidontuotantoa.

 

Ravintoaineet: proteiini  46,0 %, tärkkelys 6,2 %, kosteus 6,0 %, raakarasva 2,7 %, sokeria 1,2 %, raakakuitu 1,0 %, lysiini 8,3 %, metioniini 1,8 %

1 kg oluthiivaa sisältää: B1 -vitamiinia 2000 mg, B2 -vitamiinia 400 mg, B6 -vitamiinia  25 mg

 

Sallittu kantaville. Ei doping-varoaikaa.

 

Ei sisällä mitään täyteaineita!