EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2024Idän Monté-Ässä 2024
Six Bar MSM+Curcuma 2 kg - nivelet, jänteet, hankositeet

Lisätietoa raaka-aineista

Glukosamiini on nivelissä luonnostaan olevaa ainetta, joka vähenee iän myötä ja siksi sitä käytetään nivelten rappeutumisen ehkäisemiseen ja hoitoon. Glukosamiini lisää ruston terveyttä, suojaa nivelrustoja rappeutu-miselta ja estää rustoa tuhoavien entsyymien toimintaa. Glukosamiini ylläpitää optimaalista nivelten toimintaa, hidastaa nivelrikon kehitystä ja se myös vaimentaa tulehdusta. Glukosamiinin käyttö suurentaa nivelnesteen glukosamiinipitoisuutta . Suun kautta otetusta glukosamiinista imeytyy n. 90 %.

Kondroitiinisulfaatti on nivelissä luonnollisesti esiintyvä aine; yksi ruston pääasiallisista rakennusaineista, joka sitoo vettä rustokudokseen. Nivelneste sisältää runsaasti geelimäisiä hyaluronihappoa ja kondroitiinisulfaattia, jotka täyttävät nivelten tyhjät tilat. Kondroitiinisulfaatti vaikuttaa nivelissä hoitavana iskunvaimentajana ja voiteluaineena. Kondroitiinisulfaatti lievittää nivelrikon kipua, parantaa sairaan nivelen liikkuvuutta, vähentää nivelen rustokatoa ja hidastaa nivelrikon etenemistä.

Rustokudos ja nivelneste sisältävät erityisen paljon hyaluronihappoa, joka imee vettä itseensä saaden näin elastisuutta ja on tärkeä nivelnesteen sitko- ja kimmoisuusominaisuuksille. Hyaluronihappo toimii normaalissa nivelessä voitelevana ja iskuja vaimentavana aineena ja hillitsee kipua pehmentäessään niveliin kohdistuvia iskuja. Hyaluronihappo on nivelnesteen normaali ainesosa, jonka määrä vähenee tulehduksessa. Hyaluronihappo voitelee niveltä, ylläpitää normaalia nestetasapainoa, palauttaa sen toiminnan normaalitilaan ja parantaa nivelen liikkuvuutta. Hyaluronihappo on myös tärkeä rustokudoksen rakennusaine.

Ruusunmarja on tehokas nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvoin-tiin, hyvä vatsalle, iholle, karvalle ja kavioille, todellinen terveyspommi: paljon C- ja E- vitamiinia ja kuitua. Ruusunmarjaa on perinteisesti käytetty anemian, päänsäryn ja infektiotautien hoitoon sekä keripukin ehkäisyyn. Ruusunmarjaa käytetään tehokkaasti nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille hevosille ruusunmarja on oivallinen lisä ruokintaan. Vaikuttava aine on ruusunmarjan galaktolipidi. Ruusunmarja sisältää C-vitamiinia huomattavan runsaasti. C-vitamiini parantaa kollageenituotantoa. Ruusunmarja sisältää, mm. bioflavonoideja, antioksidantteja, aminohappoja, glukoosia, betakaroteenia, kuparia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, seleeniä, omega-3 happoja, fluoridia, vitamiineja A, K, D, B6 ym. Ruusunmarja sisältää myös pektiiniä, joka on liukeneva kuitu ja edesauttaa suoliston toimintaa voitelemalla sitä. Lisäksi ruusunmarjan sorbitoli estää vatsan liikahappoisuutta ja lisää syljeneritystä.

MSM (metyylisulfonyylimetaani eli orgaaninen rikki) on olennainen rehuaine hevosille lihasten ja nivelten luonnollisen toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Rikki on oleellinen osa hyvien ja terveiden solujen tuottamisessa. Sitä esiintyy pieniä määriä elimistössä. MSM tekee solujen seinämät paremmin läpäiseviksi, jolloin vesi ja ravinteet pääsevät virtaamaan vapaasti soluihin ja kuona-aineet ja myrkyt taas ulos soluista. Kehon rakennusaineet, aminohapot ovat rikin sitojia ja ovat tärkeässä osassa kehon toimintoja säätelevien hormonien ja entsyymien tuotannossa.

MSM ylläpitää nivelten liikkuvuutta ja tukee monia rakenteita (niiden joustavuutta) ja toimintoja kehossa, mm. sidekudoksia, sydäntä, verisuonistoa ja kehon energiantuotantoa, lievittää lihasarkuutta, edistää ihon, karvapeitteen ja kavioiden terveyttä.

Kollageenit pitää pilkkoa aminohapoiksi, jotta kulkeutuminen vaikutuspaikkoihin mahdollistuu. Kollageenit käsitellään, ikään kuin "esisulatetaan", aminohappoketjuiksi, jolloin saadaan helposti sulava ja imeytyvä tuote aikaiseksi - kollageenihydrolysaatti, joka hajoaa elimistössä aminohapoiksi ja bioaktiivisiksi kollageenipepetideiksi. Kollageenit aktivoivat elimistön omaa kollageenituotantoa sisäisesti käytettyinä. Kollageenit antavat suuren vetolujuutensa ansiosta kudoksille mekaanista kestävyyttä. Pitkiä säikeitä soluväliaineessa muodostava tyypin I kollageeni on elimistön yleisin proteiinikollageenia; sitä on erityisesti luussa, mutta myös muun muassa jänteissä, nivelsiteissä ja ihon verinahassa. Rustot puolestaan koostuvat suurelta osin tyypin II kollageenisäikeistä. Erityisesti optimoidut bioaktiiviset kollageenipeptidit edistävät rustorakenteiden kasvua ja vastustavat siten ikääntymisen ja ylimääräisen kuormituksen aiheuttamia kulumista. Niinpä suun kautta otettava täydennys parantaa nivelen terveyttä ja pitää ne liikkuvina pidempään.
Criollo-tuotteissa kollageenit ovat bioaktiivisia.

Kurkuman juurakossa on kurkuminoideja, jotka antavat juurakolle väriä. Siinä on myös runsaasti eteeristä öljyä. Kurkumaa kutsutaankin "luonnonkortisoniksi". 

Yuccassa on runsaasti saponiineja, jotka auttavat ravitsemaan niveliä, lisäksi yucca auttaa ylläpitämään suoliston optimaalista pH-arvoa ja lisää energian tasoa vapauttamalla glukoosia maksassa, mikä auttaa ylläpitämään kestävyyttä, jota tarvitaan rasituksessa.

Käyttöohje

Käyttöohje: annostus päivittäin, sekoitetaan rehuun, hevonen (500 kg), 2 mittalusikallista (mitta 10 g ~ 15 ml)

 

Ei suositella kantaville tammoille.

 

Criollo Six Bar MSM+Curcuman aineosat/ päiväannos:

  • Glukosamiinia 10500 mg
  • Kondroitiinisulfaattia 4020 mg
  • MSM:ää 1700 mg
  • Ruusunmarjaa 1500 mg
  • Kurkumaa 1000 mg
  • Yuccaa 860 mg
  • Kollageeni I:a ja II:a 320 mg
  • Hyaluronihappoa 100 mg

Six Bar MSM+Curcuma 2 kg - nivelet, jänteet, hankositeet
313.95 €
Kpl:    

SUPERTEHOA nivelille, hankositeille ja jänteille! Supersuosittu ja käytössä tehokkaaksi todettu Criollo Six Bar MSM+Curcuma sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, kollageeni (tyyppi I:stä ja II:sta), kurkumaa, yuccaa, MSM:ää ja ruusunmarjaa - eikä mitään täyteaineita ! ! !

Koostumus:

  • Glukosamiini HCL 525 000 mg/ kg
  • Kondroitiinisulfaatti yli 90 %:sta 201 000 mg/ kg
  • MSM (metyylisulfonyylimetaani) 85 000 mg/ kg
  • Ruusunmarja 75 000 mg/ kg
  • Kurkuma 50 000 mg/kg
  • Yucca 43 000 mg/ kg
  • Kollageenit: tyyppi I ja tyyppi II 16 000 mg/ kg
  • HA, hyaluronihappo eli healon yli 90 %:sta 5 000 mg/ kg

Ei suositella kantaville tammoille.

Criollo Six Bar MSM+Curcuma ei sisällä mitään täyteaineita - ainoastaan niveliin vaikuttavia aineita!

CRIOLLO-NIVELRAVINTEET EIVÄT SISÄLLÄ MITÄÄN TÄYTEAINEITA, esim.:
*glukoosi = rypälesokeri
*fruktoosi = hedelmäsokeri
*laktoosi = maitosokeri
*dekstroosi = D-glukoosi (rypälesokeri)
*inuliini = hedelmäsokerista muodostunut *varastopolysakkaridi
*maltodekstriini = tärkkelys
*maissitärkkelys
*palatinose = hiilihydraatti
*viherjauho
*vehnänlese
*riisilese
*hiiva
*riisijauho

Ei dopingvaroaikaa!