EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2024Idän Monté-Ässä 2024
Rose Hip+MSM 600 g - ruusunmarjaa ja MSM:ää
Rose Hip+MSM 600 g - ruusunmarjaa ja MSM:ää
26.95 €
Kpl:    

Criollo Rose Hip+MSM on ruusunmarjaa (Rosa canina) ja MSM:ää (metyylisulfonyylimetaania), täydennysrehu hevosille, nivelten ja lihasten toimintakyvyn, vatsan ja kehon toiminnan ylläpitämiseen ja hyvinvointiin.

 

Criollo Rose Hip+MSM sisältää ruusunmarjaa 50 % ja MSM:ää 50 %.

 

Ruusunmarja on hyvä vatsalle, iholle, karvalle ja kavioille, todellinen terveyspommi: paljon C- ja E- vitamiinia ja kuitua.

 

Ruusunmarjaa käytetään tehokkaasti nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille hevosille ruusunmarja on oivallinen lisä ruokintaan. Vaikuttava aine on ruusunmarjan galaktolipidi. Ruusunmarja on auttanut myös kaviokuumeisia hevosia. 

 

Ruusunmarjaa on perinteisesti käytetty anemian ehkäisyyn. Ruusunmarja on C-vitamiinirikkain kaikista marjoista  (1000 - 3000 mg/ 100 g) ja lisäksi siinä on paljon E-vitamiinia. Ruusunmarja sisältää, mm. bioflavonoideja, antioksidantteja, aminohappoja, glukoosia, betakaroteenia, kuparia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, seleeniä, omega-3 -rasvahappoja, fluoridia, vitamiineja A,  K, D, B6 ym.

 

Ruusunmarja sisältää myös pektiiniä, joka on liukeneva kuitu ja edesauttaa suoliston toimintaa voitelemalla sitä. Lisäksi ruusunmarjan sorbitoli estää vatsan liikahappoisuutta ja lisää syljeneritystä.

 

MSM  on luonnostaan esiintyvä rikkiyhdiste, jota esiintyy pieniä määriä elimistössä. Rikki on oleellinen osa hyvien ja terveiden solujen tuottamisessa, se kiihdyttää aineenvaihduntaa ja edistää näin kudosten terveyttä ja uudistumista.

 

MSM ylläpitää nivelten liikkuvuutta ja tukee monia rakenteita (niiden joustavuutta) ja toimintoja kehossa, mm. sidekudoksia, sydäntä, verisuonistoa ja kehon energiantuotantoa. Lisäksi MSM auttaa myös ruoansulatushäiriöissä, lievittää lihasarkuutta ja nopeuttaa lihasvammojen parantumista, edistää ihon, karvapeitteen ja kavioiden terveyttä.

 

Criollo Rose Hip+MSM ei sisällä täyteaineita.

 

Käyttöohje: annostus päivittäin, sekoitetaan rehuun, hevonen (500 kg), 2 - 4 mittalusikallista (mitta 10 g)