EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2024Idän Monté-Ässä 2024
Criollo Mash - Palautumiseen ja herkälle vatsalle 15 kg
Käyttöohje

Käyttöohje: Criollo Mash –rehua 1 osa ja vettä 2 osaa (mieluiten lämmintä), haudutettava n. 15 min ennen ruokintaa!

 

Juoko hevosesi huonosti? 1 litra Criollo Mashia ja ämpäri täyteen vettä ja annat muhia n. 15 minuuttia ja tarjoa sen jälkeen, niin saat hevosesi juomaan.


Criollo Mash - Palautumiseen ja herkälle vatsalle 15 kg
34.64 €
Kpl:    

Criollo Mash on tarkkaan Suomen olosuhteisiin ja suomalaisen maaperän mukaan suunniteltu viljaton, runsaskuituinen, vähähiilihydraattinen myslirehu kilpa- ja harrastehevosille.

 

Criollo Mashia käytetään erityisesti palautumiseen suorituksen jälkeen, herkälle vatsalle, toipilaalle, myös vanhoille hevosille, välipalaksi   ja herkutteluun!

 

Criollo Mashilla voidaan myös korvata osa  päivän rehuista.

 

Vai juoko hevosesi huonosti? Käytä silloin Criollo Mashia; litra Mashia ja ämpäri täyteen vettä ja annat muhia n. 15 minuuttia ja tarjoa sen jälkeen, niin johan hevosellesi vesi maistuu!

 

Criollo Mash sisältää kivennäisiä, hivenaineita, vitamiineja ja aminohappoja; runsaasti pellavansiementä ja herkkuina mm. porkkanaa  ja  omenaa!

 

Criollo Mashissa on matala tärkkelys- ja sokeripitoisuus!

 

Huom! Criollo-rehuissa C-vitamiini ja elävä hiiva ovat stabiloidut, joten ne eivät tuhoudu rehun valmistusprosessissa kuumennusvaiheessa.

 

Criollo-rehut ovat markkinoiden ensimmäiset rehut, joissa mukana on ollut alusta lähtien mm. pellavansiemenrouhe, elävä hiiva ja omena-aromi! Criollo  -  originaali - ruokinnan edelläkävijä!

 

Ovh. 34,64 € sis. alv./ 15 kg säkki, ostaessasi lavan (24 säkkiä)  hinta on 31,64 € sis.alv./ säkki!

Voit tilata myös sekalavan Criollo-rehuja verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltämme.

Jos teillä/ tallilla on y-tunnus, niin lisäätkö sen tilauksen "Y-tunnus"-kohtaan.

 

Criollo Mash tuoteseloste.pdf