EtusivuTarjouksetYritysesittelyTietoa raaka-aineista ym.JälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedotCriollo-Karjala Monté-Cup 2024Idän Monté-Ässä 2024
Collagen 550 g, sisältää UC-II-kollageenia - nivelille

Lisätietoa raaka-aineista

UC-II® (InterHealth Nutraceuticals) on uusi patentoitu ainesosa - denaturoimatonta (kollageenia ei ole kuumennettu tai käsitelty kemikaaleilla) tyypin II kollageenia, joka on peräisin kanan rintalastan rustosta ja jonka avulla voidaan kehittää pienempiä annostusmuotoja. UC-II®:ta tukevat neljä julkaistua kliinistä tutkimusta, jotka tutkivat nivelen mukautuvuutta, liikkuvuutta ja joustavuutta. UC-II® on peräisin ja valmistettu Yhdysvalloissa NSF-sertifioidulla GMP-laitteella. Se on sekä NDI (FDA:n ilmoittama ja julkaistu uusi ravintoaineosa) että GRAS (generally recognized as safe) - se on turvallinen käyttää ja sivuvaikutukset ovat harvinaisia tai lieviä ja ei-GMO (ei geenimuunneltu). InterHealth on alkututkimuksensa jälkeen jatkanut järjestelmällistä tieteellistä tukea tämän ainesosan ympärille. UC-II®:n tehokkuus, turvallisuus ja laatu on tutkittu tarkasti.

 

Kurkuman juurakossa on kurkuminoideja, jotka antavat juurakolle väriä ja joiden vaikutus on tulehdusta hillitsevä. Siinä on myös runsaasti eteeristä öljyä. Tutkijat ovat osoittaneet, että kurkuminoidit voivat hillitä tehokkaasti tulehdusta, mikä puolustaa kurkuman käyttöä kansanlääkinnässä reumatismin, niveltulehduksen, ekseeman (ihottuman), astman, psoriasiksen ja muiden tulehdussairauksien hoitoon. Kurkuman kurkumiinia on käytetty mm. nivelsairauksien hoidossa. Kurkuma vaikuttaa tulehduksiin kortisonin tavoin, sitä kutsutaankin "luonnonkortisoniksi" ja se auttaa kipuun.

 

MSM (metyylisulfonyylimetaani eli orgaaninen rikki) on luonnostaan esiintyvä rikkiyhdiste lihasten ja nivelten luonnollisen toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Rikki on oleellinen osa hyvien ja terveiden solujen tuottamisessa. Sitä esiintyy pieniä määriä elimistössä. MSM tekee solujen seinämät paremmin läpäiseviksi, jolloin vesi ja ravinteet pääsevät virtaamaan vapaasti soluihin ja kuona-aineet ja myrkyt taas ulos soluista. Kehon rakennusaineet, aminohapot ovat rikin sitojia ja ovat tärkeässä osassa kehon toimintoja säätelevien hormonien ja entsyymien tuotannossa.

 

MSM ylläpitää nivelten liikkuvuutta ja lievittää niveltulehduksissa ja tukee monia rakenteita (niiden joustavuutta) ja toimintoja kehossa, mm. sidekudoksia, sydäntä, verisuonistoa ja kehon energiantuotantoa, lievittää tehokkaasti tulehduksia, auttaa myös allergioissa, astman hoidossa ja ruoansulatushäiriöissä, lievittää lihasarkuutta ja nopeuttaa lihasvammojen parantumista, edistää ihon ja karvapeitteen terveyttä.

 

Ruusunmarja on tehokas nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvoin-tiin, hyvä vatsalle, iholle ja karvalle, todellinen terveyspommi: paljon C- ja E- vitamiinia ja kuitua. Ruusunmarjaa käytetään tehokkaasti nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille koirille ruusunmarja on oivallinen lisä ruokintaan. Vaikuttava aine on ruusunmarjan galaktolipidi. Ruusunmarja sisältää C-vitamiinia huomattavan runsaasti. C-vitamiini parantaa kollageenituotantoa.

 

Ruusunmarja sisältää, mm. bioflavonoideja, antioksidantteja, aminohappoja, glukoosia, betakaroteenia, kuparia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, seleeniä, omega-3 happoja, fluoridia, vitamiineja A, K, D, B6 ym. Ruusunmarja sisältää myös pektiiniä, joka on liukeneva kuitu ja edesauttaa suoliston toimintaa voitelemalla sitä. Lisäksi ruusunmarjan sorbitoli estää vatsan liikahappoisuutta ja lisää syljeneritystä.

 

Rustokudos ja nivelneste sisältävät erityisen paljon hyaluronihappoa, joka imee vettä itseensä saaden näin elastisuutta ja on tärkeä nivelnesteen sitko- ja kimmoisuusominaisuuksille. Hyaluronihappo toimii normaalissa nivelessä voitelevana ja iskuja vaimentavana aineena ja hillitsee kipua pehmentä-essään niveliin kohdistuvia iskuja. Hyaluronihappo on nivelnesteen normaali ainesosa, jonka määrä vähenee tulehduksessa. Hyaluronihappo voitelee niveltä, ylläpitää normaalia nestetasapainoa, palauttaa sen toiminnan normaalitilaan ja parantaa nivelen liikkuvuutta. Hyaluronihappo on myös tärkeä rustokudoksen rakennusaine.

Käyttöohje

Käyttöohje: annostus päivittäin, sekoitetaan rehuun, hevonen (500 kg), mitta 10 g ~ 15 ml
Ensimmäiset 3 kk 1½ mittaa
Ylläpito 1 mitta/ pv

 

Ei suositella tiineille ja imettäville.

 

Criollo Collagenin aineosat/ päiväannos, 1½ mittaa:

  • Kurkuma 6450 mg
  • MSM (metyylisulfonyylimetaani) 6450 mg
  • Ruusunmarja 1545 mg
  • UC-II (denaturoimatonta kollageenityyppi II) 480 mg
  • HA (hyaluronihappo) yli 90 % 75 mg

Collagen 550 g, sisältää UC-II-kollageenia - nivelille
155.95 €
Kpl:    

Criollo Collagen sisältää kollageeni UCII®:ta, kurkumaa, MSM:ää (metyylisulfonyylimetaani), ruusunmarjaa ja hyaluronihappoa (yli 90 %:sta) - eikä mitään täyteaineita ! ! !

Ainut KOTIMAINEN kollageeni UCII®:ta sisältävä nivelravinne hevosille! Tehokkuutta nivelten hyvinvointiin!!!
Criollo Collagen on täydennysrehu hevosille rustojen ja nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin.

 

Koostumus
• Kurkuma 430 000 mg/ kg
• MSM (metyylisulfonyylimetaani) 430 000 mg/ kg
• Ruusunmarja 103 000 mg/ kg
• UCII (denaturoimatonta kollageenityyppi II) 32 000 mg/ kg
• HA (hyaluronihappo) yli 90 % 5 000 mg/ kg

 

UC-II®:ta voidaan käyttää yksinään tai muiden nivelten hyvinvointiin vaikuttavien aineiden, esim. glukosamiinin, kurkumiinin ja hyaluronihapon kanssa.

 

Kollageeni UC-II®:n valmistajalta saadun tiedon mukaan UC-II® ja hyaluronihappo (HA) eivät kumoa toistensa vaikutusta, vaan vaikuttavat erinomaisesti yhdessä samassa tuotteessa! "We are not aware of any interaction between Hyaluronic acid and UC-II which would be negative. It is used in other products so should be totally fine."
UC-II®:n valmistajan mukaan myöskään glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti eivät joidenkin väitteistä huolimatta kumoa UC-II®:n vaikutusta "We don’t have any evidence that the two ingredients - Glucosamine and Chondroitinsulfate - would have cancel each other out. They work via different mechanisms than UC-II so there should be no reason to assume that they would prevent one another working." Joten Criollo Collagenia voit käyttää muiden Criollo-tuotteiden ohella.

 

Rustot koostuvat suurelta osin tyypin II kollageenisäikeistä. Suun kautta otettava täydennys parantaa nivelen hyvinvointia ja pitää ne liikkuvina pidempään. Tämä tapahtuu ns. oraalitoleranssin kautta, jossa säännöllisesti suun kautta saadulla kollageeniantigeenillä (UC-II) totutetaan suoliston puolustusjärjestelmän solut antigeeniin ja immuunipuolustuksen solujen reagointi kollageenia vastaan sammuu vähitellen - elimistön puolustussolut lakkaavat vähitellen suhtautumasta kollageeniin haitallisena vierasaineena.

 

CRIOLLO-NIVELRAVINTEET EIVÄT SISÄLLÄ MITÄÄN TÄYTEAINEITA, esim.:
*glukoosi = rypälesokeri
*fruktoosi = hedelmäsokeri
*laktoosi = maitosokeri
*dekstroosi = D-glukoosi (rypälesokeri)
*inuliini = hedelmäsokerista muodostunut *varastopolysakkaridi
*maltodekstriini = tärkkelys
*maissitärkkelys
*palatinose = hiilihydraatti
*viherjauho
*vehnänlese
*riisilese
*hiiva
*riisijauho


Ei dopingvaroaikaa!     Ei suositella tiineille ja imettäville.